Sötét jövő?
Kérjük, segítsen!
A Terasz szerkesztősége ritkán hozakodik elő saját gondjaival, most mégis erre kényszerültünk. A több mint hat éve működő online kulturális magazin léte veszélyeztetett. Ennek egyetlen oka van, a pénz.
A terasz igazi értéke az adatbázisában rejlik, a címoldal csak a felszín. Aki mélyebbre merül, elveszhet a kritikák, interjúk képgalériák tömegében. A közelmúlt művészeti eseményei egy tárterületen találhatók meg, pénz nélkül a digitális halhatatlanság is elvész, az oldal elsötétedhet. Amennyiben lehetősége lenne rá, kérjük, támogassa a Teraszt!

Heti több ezer Olvasónk figyelme feljogosít arra, hogy kérni merjünk. Nem magunknak, csak szolgálni szeretnénk a színházakat, az irodalmat, a film-, és képzőművészetet. Figyelmünk régóta nem csupán a budapesti művészeti eseményekre terjed ki: párizsi könyvbemutató, finnországi, vasvári és szekszárdi kiállítás ugyanúgy szerepelt januári kulturális étlapunkon, ahogy az elmúlt években fesztiválok sora: a Művészetek Völgye és a Pécsi Országos Színházi Találkozó, a szegedi Alternatív Szemle vagy a kaposvári Gyerekszínházi Találkozó, de a Filmszemle eseményeiről is bővebben tudósítunk, mint ahogy az a magyar sajtóban szokás. Nem szeretnénk, ha ez a helyzet megváltozna!

Rendszeresen olyan alkotókat állítunk középpontba, akik ma még kevéssé ismertek, rendszeresen megtapasztaljuk azt, hogy a médiában itt-ott felkapják alanyainkat, vagy kreatív ötleteinket említés nélkül átveszik. Talán ez így van jól, azért kérünk segítséget, hogy továbbra is így maradjon, mert szolgálni szeretnénk a kortárs magyar kultúrát!

Még hosszasan hivatkozhatnánk érdemeinkre, de nem tesszük, csak a segítségét kérjük, hogy továbbra is maradjanak Olvasóink!

Kérjük, hogy az adóbevallásában felajánlható 1%-ot a CITY BALETT Közhasznú Alapítvány részére címezze, amely alapítvány a felajánlott összeget a Terasz online kulturális magazin témogatására fogja fordítani, így továbbra is tudunk újabb tartalmakkal szolgálni.

CITY BALETT Közhasznú Alapítvány adószáma: 18233009-1-43

Ha letölti a mellékelt dokumentumot, mindössze borítékba kell tennie és ráírnia nevét, adószámát és a borítékot mellékelnie kell az adóbevallásához.

Amennyiben egyéb módon is támogatná szerkesztőségünk működését, várjuk jelentkezését az info@terasz.hu emailen, illetve az impresszumban található telefonszámokon.

Kapcsolódó linkek:
   a Rendelkező Nyilatkozat letöltése
[ Terasz szerkesztőség ] 2007-02-06 17:30:00